Vesta
     
  Tel: +(373) 79246024  
 
  
  Produse
 
  Ultimele Noutati
Este adăugat suport pentru formatele de înaltă definiţie pe medii de stocare USB!    
[10.03.2014]
Este adăugat suport pentru formatele de înaltă definiţie pe medii de stocare USB!
Cât de convenabil este sa privesti filmul "de descarcare fresh" în "tradiţionale" pe marele ecran în camera de zi sau dormitor, mai ales atunci când nu aveţi nevoie pentru a trage cablu lung si gros de la calculator sau sa cumparati un media player separate si scump.
Recent, asa posibilitate a fost numai în linii scumpi producătorilor vestiti de LCD TV. VESTA acum vă oferă aceeasi functionaitate la un preţ mult mai rezonabil! Cu acest lucru pur şi simplu puteţi conecta un USB flash disk nu numai la TV, dar, de asemenea  şi un hard drive-USB mare si extern. Conector nou la LCD VESTA oferă tensiune suficientă pentru  putere externa 2.5 "HDD '!
Trebuie doar să adăugaţi un hard disk şi îl puteţi viziona filme în orice format - se susţine  aproape toate fişierele (şi simple AVI, şi avansat "matryoshka" MKV, TS fişierele, DAT, VOB, MP4, MOV), orice rezoluţia video la 720 p/1080 p.
Aveţi posibilitatea să comutaţi piese audio si subtitrari pe ecran, dacă este necesar, desigur, dacă această informaţie este în fişierul dvs.
Si mai important este ca VESTA TV intelege tot felul de  sisteme de fişiere, inclusiv NTFS de computer, care acceptă fişiere video de înaltă definiţie şi de mari dimensiuni peste 4 GB.
Noi modele de televizoare LCD TV VESTA incluse in video player de înaltă rezoluţie- sunt dispozitive universale pentru vezionarea oare care video-doar conectaţi hard disk!

Commentarii
Nici un comentariu
Adauga un comentariu
Nume:
Mesaj:
Capcha:
 
  Ultime articole
» Cum aleg un TV LED?
» Alegerea unui televizor modern: LCD sau Plasma?